KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Altaş Şehit İsa Çağlar Ortaokulu

HAYDAR KALEM - OKUL MÜDÜRÜ

Kahramanmaraş ili Afşin ilçesi Büyüktatlı Kasabasında doğdu. ilkokulu Büyüktatlı İlkokulunda okuduktan sonra ortaokulu Afşin Anadolu Lisesinde Liseyi Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünü kazandı. 2008 yılında Sivas ili Gürün İlçesi Tepecik Ortaokuluna Matematik Öğretmeni olarak atandı ve 4 yıl görev yaptı. Afşin Yavuz Selim Ortaokulunda bir yıl öğretmenlik Afşin Hüyüklü Ortaokulunda 9 yıl Müdür yardımcılığı, Bakraç Şehit İlhan Karakaya Ortaokulunda 1 yıl müdür yardımcılığı ve Afşin Bilim ve Sanat Merkezinde 6 ay müdürlük yaptıktan sonrayap kasım 2023 itibariyle okulumuzdaki görevine başladı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.