KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Altaş Şehit İsa Çağlar Ortaokulu

Altaş Şehit İsa Çağlar Ortaokulu

MahalleALTAŞ Cadde/Sokak25006. Dış Kapı No20 AFŞİN/KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Toplumdan aldığımız, özünde ve ruhunda yalnızca keşfedilmeyi bekleyen mükemmel yetenekleri olan öğrencilerimizi önce toplumumuz,ardından ülkemiz ve devletimiz, ardından da dünya milletleri adına ve namına yararlı ve son derece insani niteliklerle donanmış olarak yetiştirmek.
Misyon
Okulumuz, statüsü ve konumu itibariyle, kendinden beklenen eğitim niteliği ve insan profiline sahip öğrencileri, asgari ve müşterek bilgi, değer ve yeterlilikle donatarak hem mezun etmek hem de bir üst eğitim kademesine hazırlamak.
Başarılar
Öğretim Şekli :Normal öğretim.
08:20/14:55
Ulaşım
Okulumuz mahalle içerisinde merkezi konumda sayılabilecek bir noktadadır. Dolayısıyla mahalle içerisinde oturan öğrencilerimiz için ulaşım çok zor değildir. Bunun yanında Altaş Mahallesinin büyük ve yerleşim alanının geniş olması nedeniyle mahallenin bazı mevkilerinden(Dilovası,Kepir) öğrencilerimiz servislerle taşınmaktadır. Okulumuza komşu mahalle olan Yazıdere Mahallesinden de servis ile öğrenci gelmektedir.
Altaş Mah. 25006. Sok. Dış Kapı No:20 AFŞİN/KAHRAMANMARAŞ
Okulumuz ilçe merkezine 12, il merkezine 150 km uzaklıkta bulunmaktadır.